Bio-Noni.be
100% Biologisch Nonisap

Wat zit er in ?

Het noni onderzoek staat nog in de kinderschoenen.
De belangrijkste stof is proxeronine maar daarnaast zijn er nog minstens 140 verdere bestanddelen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de gezondheidsbevorderende werking - waaronder aminozuren en enzymen, waardevolle vetzuren, mineralen, sporenelementen en vitaminen, etherische oliŽn en glycoside.

Van wetenschappelijke zijde in het bijzonder kreeg het noni-PPT veel aandacht.
Dit is een mengsel van polysachariden (meervoudige suikers), aminozuren, eiwitten , aminozuren en vetachtige substanties.
Onderzoeken hebben uitgewezen, dat het in staat is, de activiteiten van enzymen te beÔnvloeden en ons immuunsysteem te reguleren. Bovendien kon in enige gevallen aanwijzingen gevonden worden, dat dit ingrediŽnt van de nonivrucht kankerpreventieve eigenschappen bezit.

Naast het noni-PPT is de scopoletine van de nonivrucht een waar multitalent op het gebied van gezondheid.
Aan deze tot de cumarinen behorende substantie wordt een bloeddrukverlagende en regulerende werking toegeschreven. Daarnaast bezit deze stof anti-bacteriŽle en schimmelwerende eigenschappen, remt ontstekingen en werkt anti-allergisch.
Daarnaast staat ze met een stofwisseling van het gelukshormoon serotonine in verbinding en beÔnvloedt daarmee de gevoeligheid voor de pijn, verbetert de stemming en verschaft ons een gezonde slaap.
Maar daarmee is nog niet alles gezegd: nieuwe onderzoeken hebben bewezen, dat scopoletine in staat is agressieve stoffen, zogenaamde vrije radicalen, onschadelijk te maken en ons lichaam op deze wijze voor de schadelijke uitwerkingen te beschermen.

Kortom nonisap is goed voor je en helpt je meer ten volle van het leven te genieten.

Wat kan het ?

info@bio-noni.be - Bio-Noni Natuurprodukten - Hasselt BelgiŽ - 0475/46.75.07 - links